Undervannsledning SESU-XL i Krogstadgjorden
Marked

Vann- og avløp

Vann og avløp er en velregulert bransje som stiller stadig større krav til effektiv installasjon, sikker drift, lang levetid og miljø. Hallingplast leverer høykvalitetsrør i PE og PP plast fra egen fabrikk, samt spesialrør og deler fra ledende europeiske produsenter. 

PE-rør er fleksible

Dermed oppnår man enhetlige og fleksible rør som tåler bevegelser i grunnen godt, noe som reduserer faren for brudd og skader på ledningsnettet.

Kvalitetsrør med lang levetid

Våre PE-trykkrør har en levetid på minimum 100 år, er designet for å tåle krevende forhold i vann- og avløpssystemer og tilfredsstiller de høyeste standarder for holdbarhet og ytelse.

Tillater kostnadseffektive og mer miljøvennlige installasjonsteknikker

Hallingplast har utviklet rørløsninger som tillater installasjonsteknikker som både demper miljøbelastningen og reduserer kostnader. Våre rørsystemer er eksempelvis egnet for No-Dig-installasjoner der entreprenør kan unngå omfattende gravearbeider og belastningen det medfører. Vi har også utviklet synkerør som brukes i hav- og sjøinstallasjoner. Disse rørene leveres ferdig vektede med integrert mineralkappe, noe som både sparer tid og kostnader da det ikke er behov for å montere betonglodd. I tillegg kreves det langt mindre vedlikehold sammenlignet med vektede sjøledninger.  For å forenkle arbeidet med lekkasjesøking og utskiftning av stikkledninger har vi også utviklet rør-i-rør løsninger for stikkledninger.

Våre rør resirkuleres

Ved endt levetid vil vi resirkulere PE-rørene slik at høykvalitetsplasten kan brukes på ny. I disse dager bygger vi et nytt produksjonsanlegg som årlig vil resirkulere 10 000 tonn med høykvalitetsplast.

Vi hjelper deg å velge riktig

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg å velge riktig løsning til ditt prosjekt.

Kontaktperson
Jonas Hegerholm
Produktsjef VA
Salg og marked