Marked

Offshore og industri

Hallingplast leverer rørsystemer i høykvalitetsplast som brukes i offshore og industri. Disse rørsystemene kan skreddersys hvert enkelt prosjekt, og bidrar til å forhindre korrosjon. Vi fungerer både som leverandør og sparringspartner til krevende prosjekter der plast inngår, og har lang erfaring med å tilfredsstille offshore og industri strenge krav til dokumentasjon på prosjekter.

Hallingplast har levert svært mye PE-rør til subsea-næringen i snart 20 år som trekkes inn i stålrør som brukes til vanninjeksjon i oljebrønner. Det gir solid rustbeskyttelse, og er en kostnadseffektiv måte for å korrosjonssikre stålrør. Siden 2006 har vi levert PE-rør som rustbeskyttelse i vanninjeksjonsrør, og vi har vært underleverandør til flere store subsea-prosjekter både i Nordsjøen, Mexicogulfen og Afrikas vestkyst.

Drivstoffrør

Hallingplast har siden midten av 90-tallet produsert diffusjonstette rør for transport av drivstoff. Rørene blir mye benyttet i bensinstasjonmarkedet hvor det er viktig å hindre at hydrokarboner slipper ut i grunnen.

Problemløser for spesialoperasjoner

Vi er vant til å jobbe direkte mot subsea-installatører der vi fungerer som problemløser. Eksempelvis har vi utviklet plastløsninger som stabiliserer havbunnen for å operer undervannsfartøy (ROV – Remotely Operated Vehicle) og trekkhoder for signalkabler. Vi tilfredsstiller ISO9001, og har lang erfaring med å tilpasse oss prosjekter der det stilles svært strenge krav til materialer, arbeidsmetodikk og dokumentasjon.

PE-gassrør av ypperste kvalitet

Siden begynnelsen av 90-tallet har vi levert PE-gassrør. Disse tilfredsstiller strenge kvalitetskrav som EN1555 og Nordic PolyMark, og brukes eksempelvis som forsyningsledninger eller som sugeledninger for biogass. Vi kan levere gassrør både som JAPI-pipe med beskyttelseskappe, DUO-pipe med stikkledninger ferdigtrukket i varerør og SESU-pipe ferdig vektede rør for installasjon i sjø.

Dette er noen av de mest åpenbare fordelene med PE-gassrør fra Hallingplast:

  • Strekkfaste skjøter
  • Fleksibelt selv ved kalde temperaturer
  • Tåler setninger, ekstremvær, utvasking av grunnen etc. 
  • Ingen korrosjon
  • Lang levetid, testet for minimum 100 år
Vi hjelper deg å velge riktig

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg å velge riktig løsning til ditt prosjekt.

Kontaktperson
Amund Haustveit
Salgssjef VA/Industri
Salg og marked

No items found...