Person jobber på ekstruderlinjen i produksjonen

Jobb i Hallingplast

I Hallingplast gleder oss over solid vekst de siste årene, og framtiden ser lys ut. For å ta vare på de gode mulighetene trenger og søker vi stadig etter dyktige fagpersoner til våre mange avdelinger.

Hos oss er mulighetene mange – enten du er god på å selge løsninger, følge opp kunder og leveranser, jobbe med produksjon eller utvikle nye produkter og løsninger.

Vi leter alltid etter folk som vil være med oss og bidra til at vi blir enda bedre som produsent i Norge. Hos Hallingplast venter utfordrende jobber, spennende karrieremuligheter og rom for personlig utvikling. Vi er opptatt av å rekruttere, lære opp og utvikle våre medarbeidere.

En trygg arbeidsgiver

For Hallingplast er det viktig å skape gode og trygge arbeidsplasser i nærmiljøet vårt. Vi oppmuntrer teamet vårt til å finne bedre måter å gjøre ting på, forbedre prosesser og systemer, og utvikle produkter og løsninger som gir mest mulig verdi med minst mulig bruk av ressurser.

Vi jobber på en måte som er forsvarlig, uten å sette mennesker, verdier eller naturen i fare. Engasjerte ansatte som bryr seg, hjelper oss med å utvide vårt tilbud. Dette gir bedre valg for flere og sikrer at vi svarer på konkrete behov for produkter som gjør en positiv forskjell.

Bærekraft, HMS og kvalitet

Hallingplast lager produkter som brukes i naturen. Derfor tar vi vare på det som er rundt oss. Vår virksomhet skal møte dagens behov på en måte som skaper bedre løsninger for fremtiden. Alt vi gjør skal ha positiv virkning på samfunnet.

Les mer om hvordan vi jobber med bærekraft