Fleksible autovernstolper i PE er godt egnet for nordisk klima.

Ved utbygging av en vei, er det mange som kjemper om plassen. Vann, avløp, overvann og kabler skal ofte ned i grunnen – og i veiskulderen skal det settes opp sikringstiltak for både harde og myke trafikanter.

Veisikring

Hallingplast leverer veisikringsprodukter i plast som tilfredsstiller kravene i markedet og våre autovernstolper har vært på markedet i mange år. Produktene er utviklet i tett samarbeid med veimyndigheter og interesseorganisasjoner. Som i alt annet vi gjør har vi brukerne i fokus når vi utvikler innovative løsninger.

Vårt siste tilskudd til bransjen er underkjøringsskinne for motorsyklister som festes under den tradisjonelle autovernskinnen.  

Kabelrør

Ved tradisjonelle veianlegg, broer eller tuneller legges det ofte ned flere kilometer med kabeltrekkerør. Hallingplast leverer både rør for direkte legging i grøft, tunell eller innstøpning i bro.

Vann og avløp 

Produkter for vann og avløp er blant vår kjerneprodukter, og vi har her produkter tilpasset de fleste anlegg. Opp gjennom årene har vi vært leverandør på noen av de største veianleggene i Norge. Presis logistikk er en kritisk faktor for effektive veiprosjekter, og Hallingplast har derfor ett bredt sortiment av både rør og veisikringsprodukter på lager.

Nysgjerrig på hva vi kan tilby?

Send oss en henvendelse så kontakter vi deg for en uforpliktende samtale.

Om Hallingplast

Hallingplast AS ekstruderer rør og profiler i ulike plastmaterialer, med hovedvekt på Polyetylen (PE) og Polypropylen (PP).
Gjennom samarbeid med noen av Europas fremste aktører innen plastbearbeiding, tilbyr vi ett komplett sortiment med rørdeler og tilbehør.

Les mer om Hallingplast ›

Umbraco CMS fra MarkedsPartner