Daglig leder Sverre Tragethon (t.h) og salgssjef Martin Andersson i Hallingplast Sverige AB er klar for formidling av gode produkter, systemer og bestillerkompetanse inn i det svenske markedet. Innovative produkter kommer fra en av Europas mest moderne rørfabrikker, beliggende i Ål i Hallingdal

Vi satser i Sverige!

16.10.2015

Hallingplast AS har opprettet eget salgsselskap i Sverige med Sverre Tragethon som daglig leder og Martin Andersson som salgssjef. Hallingplast Sverige AB har etablert seg med kontor i Alingsås, 40 km øst for Gøteborg.

-Vi har vært i det svenske markedet siden slutten av 80-tallet, men da bare som leverandør av bestillinger som er kommet til vår fabrikk i Ål i Hallingdal. Nå ønsker vi å innta en mer offensiv rolle, først og fremst som systemleverandør. Vi mener spesielt våre kapperør og synkerør er innovative produkter som svenskene bør bli kjent med og ta i bruk, sier Sverre Tragethon. Med sin lange fartstid i Hallingplast vil Sverre Tragethon være det naturlige bindeleddet til morselskapet i Ål i Hallingdal. Han vil også være en nøkkelperson i arbeidet med produktformidling for både det norske og svenske markedet.

Salgssjef Martin Andersson (47) er heller ingen nykommer i bransjen. Han kjenner rørbransjen og spesielt PE-bransjen svært godt, blant annet fra sine mange år i Borealis og Egeplast. Nå gleder han seg til å ta fatt på en ny epoke for Hallingplast Sverige AB.

Har kompetansen

Svenske ledningseiere har et stort behov for en god samtalepartner før de fatter viktige beslutninger om produkt- og systemvalg innen vann og avløpsinvesteringer. Som produsent er det vi som sitter på kompetansen om våre produkter og systemer. -Vi mener det er viktig å tenke enhetlig rundt leveranse av rørsystemer og ikke bare se på enkeltkomponenter. På den måten kan vi unngå mange av de feilene som oppstår både ved nyanlegg og ved rørfornying i dag, sier Martin Andersson.

-Det blir nesten som Lego og Duplo. Hver for seg er dette flotte produkter, men de er ikke produsert for å passe sammen. Slik er det også med ulike rørsystemer og produkter, sier Tragethon, som håper bildet ikke blir for banalt. Når vi nå går inn i det svenske markedet er det også med et ønske å bidra til økt kvalitet på anlegg som skal holde i generasjoner framover.

Den gode dialogen

Som produsenter har vi et ansvar for å bygge gode relasjoner mot de ulike aktørene i verdikjeden. Vårt mål er å bidra til kompetanseheving hos rådgivere og ledningseiere om PE Rørsystemer, understreker Tragethon. -Det skal være konkurranse i et marked, og nå melder vi oss på i denne konkurransen. Med vår kompetanse, produkter og systemer kan Hallingplast Sverige AB bidra til gode løsninger for svensk infrastruktur, konkluderer Tragethon og Andersson.

Kontaktinformasjon til Martin og Sverre finner du her!

Om Hallingplast

Hallingplast AS ekstruderer rør og profiler i ulike plastmaterialer, med hovedvekt på Polyetylen (PE) og Polypropylen (PP).
Gjennom samarbeid med noen av Europas fremste aktører innen plastbearbeiding, tilbyr vi ett komplett sortiment med rørdeler og tilbehør.

Les mer om Hallingplast ›

Umbraco CMS fra MarkedsPartner