Store rør med beskyttelseskappe til Trollhättan

10.12.2015

Hallingplast leverte 800mtr med 710 SDR17 Trykkrør med 5,0mm PP Beskyttelseskappe til Trollhättan i November. Rørene skal skal erstatte en DN600 Sentab-ledning som kommunen har hatt mye lekkasjer på de siste årene, og derigjennom sørge for trygg og sikker forsyning av drikkevann.

Rørene installeres ved hjelp av hydraulisk utblokking og inntrekking av de helsveisede rørene med beskyttelseskappe. Installatøren på prosjektet er Quick-Pipe AB, som har lang erfaring med metoden. Dimensjonen 710mm er derimot den største ledningen de hittil har jobbet med, og det ble derfor benyttet en 190 tonns hydraulisk utblokker på prosjektet. 

Ved en slik installasjon er rørkvaliteten viktig, og den robuste PP-kappen sørger for en beskyttelse mot riper som følge av ytre påkjenninger. I tillegg er medierøret produsert i RC-materiale som har ekstra god motstand mot langsom sprekktilvekst som følge av riper eller punktlaster.

Les mer om rør med beskyttelseskappe her!

Les mer om prosjektet her!

Film fra prosjektet:

 

Om Hallingplast

Hallingplast AS ekstruderer rør og profiler i ulike plastmaterialer, med hovedvekt på Polyetylen (PE) og Polypropylen (PP).
Gjennom samarbeid med noen av Europas fremste aktører innen plastbearbeiding, tilbyr vi ett komplett sortiment med rørdeler og tilbehør.

Les mer om Hallingplast ›

Umbraco CMS fra MarkedsPartner