Overtar 100% av aksjene i Hallingplast

21.08.2015

Hallingplast AS har gjennom de siste 35 årene vært eid av 2 familier Tragethon. Fra og med April 2015 har Steinar Tragethon og hans familie overtatt 100% av aksjene i selskapet. Steinar har vært daglig leder i selskapet siden 1980, og hans tre sønner er i dag også ansatt i bedriften.

Steinar sier selv at han mener denne endring i eierskapet betyr en styrking av den plattform som allerede er etablert for videre utvikling av Hallingplast. Dette forankret i blant annet økt forutsigbarhet, samt større nærhet mellom eierskap og daglig ledelse av selskapet. Hallingplast arbeider innenfor markeder både hjemme og internasjonalt der man ser betydelige ekspansjonsmuligheter: fiskeoppdrett – offshore – vei/vann/infrastruktur er noen av sektorene Hallingplast er engasjert i.

Om Hallingplast

Hallingplast AS ekstruderer rør og profiler i ulike plastmaterialer, med hovedvekt på Polyetylen (PE) og Polypropylen (PP).
Gjennom samarbeid med noen av Europas fremste aktører innen plastbearbeiding, tilbyr vi ett komplett sortiment med rørdeler og tilbehør.

Les mer om Hallingplast ›

Umbraco CMS fra MarkedsPartner