Nytt standardiseringsmerke

08.01.2015

1. januar 2015 trådde en ny sertifiseringsordning i kraft for PE rør til vannledninger: DK-VAND. Ordningen erstatter den gamle DS-merkingen, og skal sikre at rørsystemer som brukes til drikkevannsforsyning oppfyller de kravene som er satt fra Danske myndigheter.

Hallingplast sine PE Vannrør vil derfor fra 01.01.2015 merkes med DK-Vand istedenfor DS, for å vise at våre rør er godkjent for bruk til drikkevannsrør i Danmark. De har i mange år hatt strengere krav til testing av materialer i kontakt med drikkevann enn resten av Skandinavia, og har derfor en nasjonal tilleggssertifisering i tillegg til den skandinaviske Nordic PolyMark sertifiseringen. 

Endringen vil ikke medføre forandringer på produkter, eller ved bestilling av våre produkter, annet enn at rørene vil ha ett annet standardiseringsmerke.

Om Hallingplast

Hallingplast AS ekstruderer rør og profiler i ulike plastmaterialer, med hovedvekt på Polyetylen (PE) og Polypropylen (PP).
Gjennom samarbeid med noen av Europas fremste aktører innen plastbearbeiding, tilbyr vi ett komplett sortiment med rørdeler og tilbehør.

Les mer om Hallingplast ›

Umbraco CMS fra MarkedsPartner