Nye anboringssadler fra Friatec

17.04.2015

Friatec har øket sitt produktsortiment på Top-Loading sadler, og vi blir derfor enda mer komplette i dette sortimentet. Top-Loading sadler kjennetegnes av at de ikke har noen underbøyle, men spennes på røret med hjelp av ett Top-Loading verktøy som skal sørge for korrekt sveisetrykk.

De nye produktene er

Produkt 1: 250-315/63 DAV-TL og 355-400/63 DAV-TL som er anboringssadler med godkjent sluseventil i borhuset. Disse erstatter bruken av tradisjonelle anboringssadler og separat ventil. Frem til i dag har vi hatt disse kun <315mm og med 50mm avstikker. Sadlene kan brukes på rør SDR17-11, og 355-400/63 DAV-TL kan også benyttes på rør d450 SDR17-13,6. De har integrert bor som kan brukes til anboring på ledninger med eller uten driftstrykk. Det er viktig at disse installeres med i henhold til monteringsveiledning for FRIATOP monteringsverktøy for å oppnå korrekt sveisetrykk. Produktinformasjon finner du på side 41 i Frialen brosjyren.

Produkt 2: 250-280/110 SA-TL som er anboringssadel med PE Stuss. Disse har i dag funnets med avstikkere opp til d90mm fra Friatec, og denne delen er derfor ett supplement der det er behov for en noe større avstikker. Problemet med store avstikkere på anboringer er å få til en stabil og god rørdel, og å få til korrekt sveisetrykk. Denne anboringen skal også installeres med FRIATOP monteringsverktøy, og produktinformasjon finner du på side 33 i Frialen brosjyren.

Vi håper disse produktene kommer våre kunder til nytte, og svarer gjerne på spørsmål om du har det.

Om Hallingplast

Hallingplast AS ekstruderer rør og profiler i ulike plastmaterialer, med hovedvekt på Polyetylen (PE) og Polypropylen (PP).
Gjennom samarbeid med noen av Europas fremste aktører innen plastbearbeiding, tilbyr vi ett komplett sortiment med rørdeler og tilbehør.

Les mer om Hallingplast ›

Umbraco CMS fra MarkedsPartner