Nyansatt salgsingeniør: Fra metall til plast

16.02.2015

Lars Riise er ansatt hos oss som salgsingeniør i VA-markedet.
Den tidligere daglige lederen av Gol Stål er vant til rør, men forskjellen er at nå blir det plast, og lite stål!

­Lars er utdannet VVS-ingeniør med lang erfaring fra både privat og offentlig sektor. Etter ti år i Gol Stål, de fleste av dem som daglig leder, gikk Lars over til kundesiden da han begynte i en prosjektstilling i Gol Kommune for snart fem år siden.

- Da jeg bestemte meg for å vende tilbake til produksjonssiden, var det en bedrift som pekte seg ut, og det var Hallingplast. Det er den mest attraktive arbeidsgiveren i Hallingdalen og deres rykte både på fag, innovasjon og rekruttering gjorde at jeg ringte dem først, sier Lars.

Salgs- og markedssjef Roar Sannem forteller at de bygger opp en mer kraftfull organisasjon på markedssiden

– Lars er førstemann ut og skal være vår ambassadør overfor rådgivende ingeniører, kommuner og entreprenører. Han skal ha fokus på det sentrale Østlandet og bistå kundene våre innenfor vann og avløp, forklarer Sannem. Vi har ganske mange spesielle produkter og det krever en tettere og bedre formidling, spesielt overfor det beskrivende leddet. Lars sin erfaring fra begge sider av bordet er en stor fordel i denne sammenhengen, avslutter Sannem.

 

Kontaktinformasjon til Lars finner du her!

Om Hallingplast

Hallingplast AS ekstruderer rør og profiler i ulike plastmaterialer, med hovedvekt på Polyetylen (PE) og Polypropylen (PP).
Gjennom samarbeid med noen av Europas fremste aktører innen plastbearbeiding, tilbyr vi ett komplett sortiment med rørdeler og tilbehør.

Les mer om Hallingplast ›

Umbraco CMS fra MarkedsPartner