Mot ny rekord for Hallingtreff

05.12.2016

Mye tyder på at det blir ny deltaker-rekord når det 20. Hallingtreffet arrangeres på Ål og Geilo 11.-13.januar 2017. Halvannen måned før konferansen arrangeres har allerede 150 meldt seg på, og det er godt «foran skjema».

-Vi slår litt ekstra på stortromma når vi skal markere jubileum for Hallingtreff, sier daglig leder i Hallingplast AS, Steinar Tragethon. Hallingplast AS står som arrangør sammen med rådgiverselskapet VA teknikk AS og med Scandinavian Society for Trenchless Technology, SSTT, som medarrangør. Arrangørene har denne gang booket hele Vestlia Resort på Geilo, og har dermed kapasitet til 250 overnattingsgjester.
-Erfaringsmessig er det mange kommuner og entreprenører som er sent ute med påmeldingene, men vi håper en liten påminnelse medfører fullt hus på det flotte konferansehotellet, sier Tragethon.

 

Hele saken kan leses på www.hallingtreff.no

Om Hallingplast

Hallingplast AS ekstruderer rør og profiler i ulike plastmaterialer, med hovedvekt på Polyetylen (PE) og Polypropylen (PP).
Gjennom samarbeid med noen av Europas fremste aktører innen plastbearbeiding, tilbyr vi ett komplett sortiment med rørdeler og tilbehør.

Les mer om Hallingplast ›

Umbraco CMS fra MarkedsPartner