Klart for påmelding til Hallingtreff 2017

05.10.2016

Påmeldingen er nå åpen for Hallingtreff 2017 som arrangeres på Geilo fra 11. til 13. Januar. Hallingtreff er et tradisjonsrikt fagtreff for VA-miljøet, hvor hele verdikjeden samles for å dele erfaringer, idèer og diskutere problemløsninger. 

Fagtreffet arrangeres over 3 dager, og samler hvert år ca. 150 bransjekollegaer fra Norge, samt innslag av internasjonale gjester. Interessen for å delta på Hallingtreff har økt hvert eneste år, og derfor har arrangørene Hallingplast AS, rådgivende ingeniør VA teknikk AS og medarrangør SSTT-Norge besluttet å flytte arrangementet til Vestlia Resort på Geilo. Vestlia har en konferansesal på 600 kvadratmeter, som åpner for opp mot 230 deltakere og langt bedre plass til utstillerne.

Hallingtreff arrangeres i 2017 for 20. gang, og vi har derfor lagt opp til ett noe forlenget fagtreff sammenlignet med tidligere år, og reisen til Ål går med morgentoget på Onsdag 11. Januar. 

Vi ønsker dere alle velkommen til det 20. Hallingtreff!

 

For påmelding, gå til www.hallingtreff.no!

Om Hallingplast

Hallingplast AS ekstruderer rør og profiler i ulike plastmaterialer, med hovedvekt på Polyetylen (PE) og Polypropylen (PP).
Gjennom samarbeid med noen av Europas fremste aktører innen plastbearbeiding, tilbyr vi ett komplett sortiment med rørdeler og tilbehør.

Les mer om Hallingplast ›

Umbraco CMS fra MarkedsPartner